به گزارش مشرق به نقل از تابناک، دادگاه رسیدگی به پرونده ترور رفیق حریری نخست وزیر پیشین لبنان، اتهامات چهار نفری را که به زعم آنان، ظن آن می رود در این ترور دست داشته اند، منتشر کرد. براساس ادعانامه دادگاه، نشانه ها و قرائنی ضمنی از رکوردهای تلفنی وجود دارد که این چهار نفر را به قتل سال ۲۰۰۵ آقای حریری مرتبط می کند.
در متن اتهامات، ادعا شده است که «مصطفی بدرالدین»، هدایت کلی آن عملیات و «سلیم عیاش» هماهنگی آن را بر عهده داشته اند. دو مظنون دیگر ـ «حسین حسن انیسی» و «اسد حسن صبرا» ـ به همدستی و تلاش برای ایجاد ردی کاذب با ساختن ویدئویی که در آن به دروغ مسئولیت حمله به عهده گرفته شده بود، متهم هستند.
بر اساس این گزارش، در این ادعانامه از پنج شبکه تلفنی نام برده شده که به زعم دادگاه از آنها برای اجرای عملیات سوءقصد استفاده شده بود و می گوید که این شواهد نشان می دهد حریری پیش از قتل حداقل برای ۱۵ روز زیر نظر بود. ادعانامه همچنین می گوید: پرونده علیه متهمان تا حدود زیادی بر اساس نشانه ها و قرائن ضمنی بنا شده است.
گفتنی است در حالی که خود دادگاه اعتراف می کند مدارکش علیه متهمان بر اساس شواهد ضمنی و نه آشکار است، اما در عین حال آنان را به افرادی از حزب الله منتسب کرده بدون اینکه شاهدی قطعی در این زمینه ارائه دهد.
نخستوزير اسبق لبنان بعد از آن به كافه «پلس دو ليتوال» رفته و حدود 45 دقيقه در آنجا حضور داشت. در ساعت 12:49 رفيق حريري سوار خودرو خود شده و به همراه «باسل فليحان»، يكي از نمايندگان لبناني از ميدان النجمه حركت كرد. خودروهاي همراه حريري و نيروهاي امنيتي متشكل از شش دستگاه خودرو به سمت منزل او در خيابان ميناالحصن حركت كردند.
در ساعت 12:52 يك ون ميتسوبيشي به آرامي به سمت هتل «سن جورج» واقع در خيابان «ميناالحصن» حركت كرد. قبل از عبور خودروهاي حامل رفيق حريري، اين ون به موضع نهايي خود در خيابان ميناالحصن رسيد و در آنجا مستقر شد. در ساعت 12:55 و زماني كه خودرو حامل حريري از مقابل هتل سن جورج عبور ميكرد، ون ميتسوبيشي كه حامل مواد منفجره بود، ناگهان منفجر شد. به دنبال اين انفجار انتحاري رفيق حريري و 21 نفر از همراهان او كشته و 231 نفر ديگر زخمي شدند.